Home > Doe mee > Doe mee als huiswerkinstituut

Het MZO maakt uw huiswerkbegeleiding uniek!

 

MZO voor huiswerkinstituut

 

Huiswerkinstituten moeten zich onderscheiden met de beste kwaliteit begeleiding. Dat kan nu met het Motivatiezelfonderzoek! Zet het MZO in bij de intake, en je weet meteen wat de beste resultaten oplevert. Of gebruik het MZO bij die leerlingen die maar niet op gang komen.

 

  • Hoe beter de begeleiding, hoe beter de resultaten
  • Het MZO bespaart tijd. Want je werkt aan de essentie
  • Laat de leerling en de ouders zien wat het beste is voor hun kind
  • Geen gepraat, maar concrete oplossingen.

 

Het MZO is onwikkeld bij ons bureau in nauwe samenwerkng met Huiswerkinstituut "Instituut de Leeuw" in Amsterdam-Zuid. Wij weten waar we over praten als het om begeleiding gaat. Het MZO is geen papieren methode, maar een effectief instrument dat vanuit de praktijk van de begeleiding is ontstaan. 

 

 

Waarom niet uitproberen met uw eigen instituut?

 

Probeer het MZO nu 1 maand gratis uit

Wat maakt het MZO voor studenten uniek?

Het MZO werkt in de praktijk

 

De MZO vragenlijst voor studenten is online, interactief en bevat 300 vragen over vele themagebieden die van belang zijn voor een succesvolle studie. De lijst is door ons ontwikkeld op basis van 25 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren met motivatieproblemen

Overzichtelijk en concreet

 

De uitslag wordt weergegeven op één A4 in 30 gemakkelijk te begrijpen schalen die de belangrijkste redenen voor uitval in kaart brengen. Samen met de begeleider kan de student een duidelijk plan van aanpak ontwikkelen voor prestatieverbetering.

Eigen verantwoordelijkheid

 

Het MZO is geen test maar een screening die de subjectieve situatie van de student aan het licht brengt. De student wordt maximaal aangesproken op de eigen verantwoordelijkheid en kan zelf ingrijpen op die punten die echt effect hebben op het studieproces

Agenda

 

 

 

Contact

Zoek ons op social media

Copyright: Bureau Nieuw Perspectief *** Powered by CMSimple_XH ***·w3schools-css *** Inloggen ·Laatste update: